Info Gutte- og jentekor

 

DSC_0081

I Gutte- og Jentekoret har vi fokus på sangglede gjennom gamle og nye barnesanger, og ulike sangleker. Du kan begynne det året du skal starte i 3. klasse. Vi tar imot alle barn, men er særlig glade hvis du har fulgt aspirantopplæringen i Dolstad barnekor.  I gutte- og jentekoret får barna utviklet sine sangstemmer og gehør. De blir fortrolig med kirkerommet og gudstjenesten. De blir utfordret gjennom enkel flerstemmig sang og solosang. Koret deltar på gudstjeneste i kirka ca to ganger i halvåret, men er også med på andre kulturarrangement, både lokalt og regionalt. Koret har minst en kortur i året.

Øvelsene er hver tirsdag i Dolstad kirke kl 1730 og avrunder med kveldsmat ca kl 1830-1845. Barna må hentes innen kl 19.  Følg med på semesterplanen.

Vi praktiserer halvårskontingent. Prisen er for tiden kr 250 og betales ved semesterstart til kontonummer 4530.21.64626. Søsken betaler kr 100. Husk å merke innbetalingen med barnets navn.

Følg med på siste innlegg på denne hjemmesiden.  – nederst, eller til høyre på denne siden. Koret har også en intern Facebookside. Ta kontakt om du har spørsmål. Telefonnummer til kirkekontoret er 75101158 eller til musikalsk leder Øivind Mikalsen; 90019249.

Semesterplaner

Vedtekter

Kurs og leir

Gjennom vår medlemsorganisasjon Ung kirkesang får  korsangerne mange tilbud om kurs og leirer. Kursene er billige, men gutte- og jentekoret arbeider aktivt med å finne finansiering for å subsidiere deltakelse på kurs for sine medlemmer. Ung Kirkesang er med i AlleMed.

På korsommerskole kan man kan delta fra det året man fyller 9 år. De som er med på korsommerskolen får sangervenner fra hele landet og får delta på flotte arrangement. Det er korsommerskole både i Nord-Norge(Harstad), Midt-Norge(Berkåk/Trondheim) og Sør-Norge(Kristiansand). Les mer om disse på www.sang.no

Ung kirkesang har mange andre kurs også, og vi anbefaler våre sangere å ta del i Kantorilederopplæringen. Dette er organisasjonens opplæringsprogram som gir kunnskap i musikteori, notelære, organisasjonskunnskap og direksjon. Man kan starte fra fylte 10 år. Kursene arrangeres regionalt og og gjennomføres en gang i halvåret. Les mer her.

Aktuelle arrangement:

*  Se Ung kirkesangs kurskalender